Rulla fram grillen och dunken med Primagaz – även i december

14 december 2020 Mikael Barani

Nu när det har varit vinter ett tag så undrar man såklart varför inte någon grillar ute i trädgården längre. Eller undrar man det?

I varje fall borde man göra det.

Okej, många av oss tar oss till skogs för att göra upp en eld som vi värmer oss kring – ibland i sällskap av korvar och annat. Det är ju trots allt lite extra mysigt när man känner sig lite kylslagen.
Däremot är det som om att grillningen hemma tvärdör så fort det blir kallt.

Vintern är den nya sommaren

Är tanken att den där stora metallgrillen och dunken från Primagaz bara ska gå i dvala under denna delen av året? 
Det känns som ett stort slöseri på utrustning. Snacka om att inte få valuta för pengarna. Nej, det är dags att slå ett slag för vintergrillningen som ny aktivitet i landet.

Det är bara att sätta fyr på den där rackaren nu när vi går i adventstider – skapa en ny tradition! 

För värme är ju alltid trevlig i dessa tider. Ta med glöggen och pepparkakorna ut på altanen och så blir det lite korv på det. Klä utemöblerna med pälsar och gör det hela till en happening.

Det går med andra ord att göra vardagen till ett äventyr där man överraskar både sig själv och sina nära och kära med nya grepp. Man ska helt enkelt inte behöva åka utomlands för att känna sig lite exotisk, sådant går att få till även hemmavid.
Kanske har du själv flera tankar och idéer på hur man ska kunna få det lite spännande i vardagen, med enkla medel. I de tider som vi lever i nu är ju sådana grepp extra välkomna. Oftast handlar det helt enkelt om att bara våga prova sig fram och se vad det är som funkar och vad som inte gör det. 

Fler nyheter