Välj tält efter evenemang

03 april 2020 Lily Hansen
Välj tält efter evenemang

Kräftskiva, student, födelsedagsfest eller bröllopsfest? Att hyra ett tält är alltid aktuellt, oavsett tillfälle och evenemang. När det börjar närma sig tältsäsong kan det vara smart att redan i förväg se över vad för slags tält som passar festen och vara förberedd. Om vädret inte är det bästa men festen redan är planerad kan man även hyra i sista minuten. Det skyddar både gäster och mat från regn och vind, och som alla vet finns det ju inget dåligt väder – bara dåliga kläder.

 

Mingel eller bordsplacering?

Det finns olika tält att hyra beroende på hur många gäster det ska rymma och vilket syftet är. Ska man ha bord och servering kan det vara smidigt med ett lite större tält, men är det bara mingel med stående sällskap kanske det räcker med ett mindre tält som bara har ett tak. Vissa större tält har väggar, som skyddar mot både blåst och regn. På det här sättet får man vara ute i friska luften och slippa möblera om sitt hem och göra plats för gästerna. Det underlättar i en stressig situation där man inte kan förutspå vädret eller antalet gäster som dyker upp. På så sätt finns det mer tid att njuta av stunden.

 

Detaljerna gör mycket

Bor man i Göteborg med omnejd finns det en hel del olika tält att välja mellan för Tältuthyrning i Göteborg. För den som vill lyxa till det finns det även kristallkronor, golv och värmare att hyra. Varför lämna något slumpen? Med dessa detaljer är festen till hälften fixad. Vid kallare väder kommer gasolvärmare garanterat att uppskattas, och plant golv gör det lättare för gästerna att stå stadigt. Är man kompetent och har tiden att göra det är det självklart möjligt att sätta upp tältet själv, annars finns det hjälp att få. För att läsa mer: http://flyingflerp.se/talt/.

 

Fler nyheter