Vad vill du skylta med?

04 april 2019 Mikael Barani
Vad vill du skylta med?

Vi vill inte skylta med det uppenbara, men på skiltex.se så kan vi det här med skyltar. För att vara mer exakt kan vi även displayer, utställningsutrustning och kontorsprodukter.

Efter mer än ett decennium i branschen har vi byggt upp en produkt- och kunskapsbank som gör oss till en av Skandinaviens största aktörer inom skyltar, visningsmontrar och mässutrustning.

Faktum är att vi år 2014 fick tänka större och tillgängligare när vår popularitet ledde till att vi öppnade en butik tillika utställningslokal i Köpenhamn. Här finns hela vårt utbud tillgängligt för dig som med egna sinnen vill upptäcka vårt breda sortiment av skyltar, tavlor, affischramar, kontorsprodukter bland mycket annat.

Vårt sortiment består av mer än 1.200 olika produkter, och bland våra populäraste varor hittar du gatuskyltar, snäppramar, stående akrylställ och menyhållare. Varje månad har vi dessutom en produkt som vi säljer till ett extra förmånligt pris, utöver de erbjudanden som vi har löpande.

Naturligtvis har vi skyltar i alla populära A-format som till exempel A5, A4, A3, A2, A1 och A0. Dessutom har vi även de populära i storlekarna 50×70 cm och 70×100 cm.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag, och på Trustpilot kan du se att vi är väldigt uppskattade bland våra kunder.

Vårt kundservice-team står redo att svara på dina frågor och funderingar, och skulle du av någon anledning inte vara nöjd med ditt köp så hjälper vi dig snabbt med att ställa allt till rätta.
Självklart har vi på skiltex.se obegränsad returrätt.

Hela vårt utbud finns på vårt omfattande lager och tack vare duktiga medarbetare och så skickar vi iväg standardartiklar samma dag som du lägger din beställning. Förutsatt att din order läggs före klockan 14.00.
Gör du stora ordrar så ger vi dig mängdrabatt. Du hittar mer information under varje produkt genom att klicka på länken ”Mer info och priser”. 

Nämnde vi förresten att alla ordrar över 1.500 SEK skickas fraktfritt?
Välkommen till https://www.skiltex.se/

Fler nyheter