Undvik dyra driftstopp

26 juli 2019 jonas olsson
Undvik dyra driftstopp

Om ditt företag använder truckar i verksamheten vet du hur frustrerande det är när någon av dem går sönder. Allt går långsammare och ni får inte ut allt material i tid. Kunderna väntar och blir mer och mer irriterade, och ni svettas och kämpar för att göra skadan så liten som möjligt. Men hur bra ni än jobbar så är det oundvikligt att det blir förluster… Nej, sådant är det bäst att försöka undvika. Ni är beroende av era truckar, därför är det viktigt att se till så att de alltid är i perfekt skick så att allt rullar på utan onödiga stopp.

 

 

Överlåt servicen till specialister

Ett bra sätt att se till så att era truckar alltid fungerar är att bygga upp ett samarbete med ett företag som servar truckarna regelbundet. Om ni kommer överens om ett avtal för truckservicen med dem behöver ni inte bekymra er längre, de ser till så truckarna är servade och att de obligatoriska tester som ska göras varje år verkligen blir gjorda som de ska. På det sättet kan ni lägga er tid och energi på andra saker. Att var och en gör det som den är bäst på är ett sätt att få verksamheten mer kostnadseffektiv.

 

Specialister på truckar

Ett företag som är specialister på truckar, och som kan hjälpa er med det här, hittar ni på https://biabtruckservice.se/. De kan även rycka ut snabbt och komma till dig om det blir något problem med en truck, och de gör gaffeltest och brandskyddskontroll. Om det behövs kan de också bygga om en truck för att specialanpassa den för ett särskilt behov du har. Dessutom säljer de reservdelar och begagnade truckar. De sysslar med truckservice i Göteborg. Kontakta dem, eller det företag ni väljer om ni föredrar ett annat, för att diskutera era behov. De kan säkert göra ett servicepaket som passar er. 

Fler nyheter