Skötsel av hus och område

04 mars 2020 patrick pettersson
Skötsel av hus och område

Hur har du det när det händer något därhemma? Har er bostadsrättsförening en fastighetsskötare som du kan kontakta? De allra flesta föreningar eller större fastighetsägare anlitar någon typ av fastighetsbolag eller hustomte som tar hand om allt möjligt som uppstår. Det kan vara att skotta framför bron eller sopsorteringen, grusa isiga vägar på vintern eller se till att allmänningarnas gräs blir klippt på sommaren. Beroende på hur avtalen ser ut kan du kanske ringa om det skulle bli stopp i avloppet eller om en propp har gått.

 

Ta hjälp som privat

Som privat husägare finns det också möjlighet att exempelvis köpa in Fastighetsskötsel i Gislaved. Det är ju händiga personer som i många fall kan hjälpa till med snöröjning, att bygga en altan eller att skyffla ut grus. Behöver du kanske hjälp med att renovera eller lägga nytt tak, finns kompetensen för det också. Börja med att ta kontakt för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. När du väl anlitat en fastighetsskötare du gillar så passa på att ta hjälp till mindre markanläggningsarbeten, plattsättningar och plantering av buskar och liknande. Vad behöver just du?

 

 

Större fastigheter

För företagare och större fastighetsägare rör det sig naturligtvis om större kontrakt med fler typer av tjänster inräknade. I ett flerfamiljshus kan fastighetsskötaren vara behjälplig med det allra mesta som kan uppstå i ett hem eller en lägenhet, samtidigt som hen sköter områden omkring själva byggnaden. Ser till att det är skräp- och halkfritt, att det är snyggt i rabatter och planteringar och att grillplatsen är tillgänglig för samtliga boende. Ibland är ärenden brådskande, så en fastighetsskötare behövs. Upphandla en tjänst från en totalleverantör som kan tillgodose alla dina behov direkt. Ofta kan de även fungera som projektledare och ta in underleverantörer, så du slipper hantera massor av kontakter. Anlita ett företag med bredd, bra service och kompetens!

Fler nyheter