Säker hårtransplantation i Sverige eller Turkiet

05 november 2019 Cecilia Olsson
Säker hårtransplantation i Sverige eller Turkiet

Håret man har på huvudet är en stor del av ens utseende. Man kan påverka sitt utseende mycket genom att byta frisyr och hårfärg. Det finns dock väldigt många som lider av håravfall och därmed inte kan göra så mycket åt frisyren man har. Vissa börjar tappa hår redan i tjugoårsåldern och det kan ha stor påverkan på en persons självkänsla. Har du fläckvis börjat få tunnare hår på huvudet  eller har hårfästet börjat smyga bakåt? Kanske det redan har gått så långt att du har tappat allt hår på hjässan? Det finns hjälp att få oavsett i vilket stadie du befinner dig i. 

På 85 kliniken erbjuds den senaste metoden inom hårtransplantation. Här finns ett professionellt team med lång erfarenhet av hårtransplantationer. De använder sig av en metod som ger ett naturligt resultat utan att lämna efter sig några synliga ärr. Den här metoden kallas FUE och den innebär att man tar ut hårsäckar från bakhuvudet för att sedan fästa dom i området som är i behov av en transplantation. 

Inför en hårtransplantation ska man undvika konsumtion av alkohol och tobak då dessa två kan minska hårsäckarnas överlevnad vid transplantationen. Efter genomfört ingrepp ska man skydda det behandlade området från direkt solljus och det är viktigt att börja använda schampoo efter två dagar för att undvika att det bildas skorpor.

85 kliniken erbjuder behandlingar i Göteborg men har även ett nära samarbete med en hårklinik i Istanbul som de kan hjälpa till att förmedla kontakt med. Att genomföra hårtransplantation i Turkiet är billigare än i Sverige och genom att boka den via 85 kliniken ges samma trygghet och garantier som en transplantation på kliniken i Sverige. 

Det finns många bra alternativ att välja på om du är trött på att vara tunnhårig och är villig att genomgå en behandling, boka en gratis konsultation för att få svar på alla dina frågor.

Fler nyheter