Proffs på rengöring

05 februari 2020 william eriksson
Proffs på rengöring

Städning i Göteborg kan vara mycket enkelt, bra, bekvämt och billigt om man väljer att anlita en städfirma som är proffs på rengöring. För många är vardagen full av arbete, familj, aktiviteter och andra saker som pockar på uppmärksamhet och det kan vara svårt att hinna få ihop livspusslet för att hinna med sysslorna i hemmet. Att anlita en städfirma är ett av de enklaste och bästa sätten att avlasta sig själv och med ROT-avdraget så blir det inte heller så dyrt. Om man bara sköter det vardagliga och sedan tar in en städfirma för att svepa över hemmet varannan vecka eller en gång i månaden, så håller hemmet sig fint och man slipper ha dåligt samvete.

 

Vad en grundstädning innebär

En grundstädning innebär att rengöra alla ytor som syns, och det är den städningen som de flesta anlitar en städfirma för att utföra. Torka av alla ytor som fönsterbrädor, bord och diskbänk samt dammsugning och våttorkning av golv. Till det brukar även ytor som vask, tvättställ och toalett ingå i en grundstädning. Att göra en grundstädning tar inte så lång tid om man har rätt rengöringsmedel och utrustning, men det gör väldigt stor skillnad för känslan av renhet i hemmet.

Utökad städning ibland

Ibland kan man vilja att städfirman gör något mer än grundstädningen och då kan man beställa det separat. Det kan till exempel vara putsning av fönster när vintern börjar dra sig undan och vårsolen blir starkare och obevekligt visar hur smutsiga fönstren blivit under vinterhalvårets mörker och nederbörd. Putsning av fönster kräver en viss teknik för att göra rutorna helt rena och inte lämna fläckar eller streck efter putsduken eller fönsterskrapan. En städfirma som är proffs på detta putsar fönster så fort så man hinner knappt blinka. Vill man så kan man även boka en utökad rengöring som rengör bakom spis och badkar. 

Fler nyheter