Populär grill med mångsidig meny

05 april 2020 Jenny Olsson
Populär grill med mångsidig meny

Axels Grill har funnits sedan 1984 då han välkomnade sin första matgäst och under årens lopp har grillen ökat i både popularitet och antalet återkommande gäster. Nu är serveringen en självklar del av Hagsätra centrum och menyn lockar med sin variationsrikedom och fina maträtter. Axels Grill är inredd är inredd med en stilren tanke i svart och vitt men med många sektioner av färgglada ytskikt och inredningsdetaljer som ger ett väldigt fräscht och samtidigt mysigt intryck. Det finns både vanliga sittplatser vid borden men även bås med soffor i amerikanskt stil vilket gör att man vill sätta sig ner med en härlig burgare och hugga in.

Menyn är väldigt välplanerad och variationsrik på ingredienser och här finner man verkligen något för alla, oavsett smak. Bland de populära menyerna finner man Soprano, en hamburgare gjord på högrev med ost, rödlök, dressing, jalapenos och briochebröd. Denna burgare serveras med krispiga strips och en iskall öl som dryck. Andra menyer på listan över de mest populära är en Pulled Pork Wrap med hot chipotle dressing och kycklingburgaren av innanlår med currydressing och hot sweet chili. För den som inte är sugen på hamburgare så finns det chorizomenyer, chicken bits, calamares, olika rullar, flera varianter av wraps och mycket mer att välja bland.

Vegetarianer och andra som vill avnjuta en måltid utan inslag av kött behöver inte oroa sig då Axels Grill även har en respektabel del av menyn som är vegetariskt inriktad. Här erbjuds till exempel halloumiburgare, olika rullar och wraps i vegetarisk form och även ett brett utbud av olika sallader. Det finns även trevliga fiskrätter och plockmat att välja bland. Axels Grill har även en fin öl- och vinmeny vilket är ett trevligt då det kan smaka riktigt bra med en iskall öl till en rejäl hamburgarmeny eller varför inte ett glas rött till en saftig texassteak. För att få en fullständig överblick av den trevliga serveringen och välgjorda menyn så kan man besöka Axels Grills hemsida, http://axelsgrill.se 

Fler nyheter