Husbilar för olika behov och budget

05 april 2020 Cecilia Olsson
Husbilar för olika behov och budget

Att resa är underbart och bjuder på många nya upplevelser och möten med spännande människor. Ett väldigt bra sätt att ta sig runt på resor är med en husbil. När det kommer till husbilar finns det flera modeller att välja på, allt för att kunna uppfylla de individuella behov som finns.

”Plåtisen” (även kallad kompaktbil) är den allra vanligaste husbilen på marknaden. Den är väldigt enkel och är i princip en ombyggd varubil. Den stora fördelen med denna husbil är att den är så smidig att ta sig fram med och att parkera. Trots att de är relativt små så är de ofta lika välutrustade som de större husbilsmodellerna. 

Halvintegrerad är en husbilsmodell där förarhytten är original och bodelen är påbyggd. Det går även att svänga runt stolarna i förarhytten så att de blir en del av interiören. Vissa av de halvintegrerade modellerna har även en dubbelsäng som går att hissa ner från taket för att skapa fler sovplatser.

En husbil med sovalkov är ett utmärkt val för barnfamiljer. Det är en variant av halvintegrerad husbil med en alkov tillbyggd ovanpå förarhytten. Detta skapar en känsla av avskildhet och är därför perfekt om man vill natta barnen och ändå ha möjlighet att umgås i den andra delen av husbilen.

En Helintegrerad husbil är specialbyggd från grunden och är lika bred fram som bak. Det gör att man får mycket mer yta inne i husbilen. Den här modellen är därmed en lite bekvämare bil med större rörelsefrihet.

Lyxhusbilar är en klass för sig. Här sparas det inte på något och man kan njuta av ett fullt utrustat kök, standard badrum, golvvärme, vinkyl och kaffemaskin. Lyxigare än så blir det inte.

Hos Campea hittar man högkvalitativa husbilar i flera olika modeller. De erbjuder några av marknadens främsta varumärken och man kan välja på nytt eller begagnat.

Fler nyheter