Husbilar av hög kvalitet till bra priser

28 mars 2020 Jenny Olsson
Husbilar av hög kvalitet till bra priser

Husbilar och husvagnar i både begagnat- och nyskick finner man hos det pålitliga företaget Fritidscenter med anläggningar i Göteborg, Trollhättan, Falkenberg och Malmö. Utbudet av husbilar och husvagnar är enormt och och här finns något att finna för alla då man erbjuder fordon i flera olika prisklasser. Fritidscenter har en lång och gedigen historia i branschen och redan 1984 startades verksamheten i Göteborg och sedan dess har företaget utvecklats och expanderat. Idag erbjuder man sina kunder riktiga kvalitetsfordon från KABE, Adria och Sun Living och i utställningshallarna finner man alltid ett urval av nya husbilar och husvagnar från de konkurrenskraftiga varumärkena. Utöver dessa så har man ett konstant utbud av begagnade fordon att erbjuda av varierande prisklass. 

Fritidscenter har som sagt ett otroligt brett utbud och det är lätt att drömma sig bort till en härlig semester på vägarna när man går igenom urvalet på hemsidan. När man väl bestämt sig för att slå till med ett köp så kan man få riktigt fina förmåner om man har valt en ny husbil från KABE eller Adria av kvarvarande lager från 2018 och 2019 års modeller. Vid ett sådant köp så bjuds kunder på 3 års fri fordonskatt, 3 års fri försäkring och 3 års fri service och det måste man säga är en fin bonus i köpet.

Fritidscenter har även verkstäder som hanterar husbilar och husvagnar där man klarar av all service, reparation och även skadereparation då man är godkända för detta av alla försäkringsbolag. I Göteborg har de även en tillbehörsbutik där det finns det mesta till husbilar, husvagnar och båtar. I butiken finns det mesta man kan behöva från KAMA Fritid och även en massa andra leverantörer. Skulle det mot förmodan saknas någon produkt som en kund kan tänkas behöva så är det inga problem då butiken beställer hem allt som saknas direkt från leverantörerna.

Fler nyheter