Hemmet blir ett med naturen med en dubbel altandörr.

28 december 2021 jonas olsson

Drömmen om att smälla upp en dubbel altandörr en sommarmorgon och träda ut i solljuset med kaffekoppen, det är livskvalité det. Att ha naturen så nära att den nästan blir som ytterligare ett rum i ditt hem. Tänka dig all den friska luft som kommer susa genom villan, denna luft som fyller dig med inspiration och driv. Och på vintern när vi inte uppskattar att öppna upp så mycket, så kommer dessa dubbla altandörrar släppa in mer ljus innan solen försvinner som snabbast om dagarna. Som en extra bonus i dessa dagar med skenande elpriser så isolerar dessa dörrar på ett föredömligt sätt.

Dörrarna kommer i många olika färger, med olika handtag och i olika storlekar. Du kan praktiskt taget skräddarsy din dubbla altandörr så att den passar dig och ditt hem perfekt. Och i en tid när ekologisk hållbarhet har blivit ett hett ämne, så kan du med trygghet veta att dessa dörrar är gjorda av långsamt växande furu som kommer från FSC® märkta leverantörer som brukar skogen ansvarsfullt. Detta så att våra barnbarn också kan njuta av skogarna i framtiden.

 

image

 

Dubbel altandörr, hantverk och kvalité till bra pris

Det finns många fördelar med en dubbel altandörr som tidigare nämnts,  men det som inte har tagits upp än är helt enkelt hur snygga dem är. Grannen kommer att vilja ha en likadan så fort du installerat din, grön av avund! Och du behöver inte känna att du ska behöva tömma sparkontot för din nya dörr. En altandörr dubbel är hantverk och kvalité till ett bra pris.

När du köper din dubbla altandörr så kommer du få snabb leverans, 10 års garanti och om du önskar att ge näring åt din inre hantverkare så kan du välja att installera dörren själv. Annars får du hjälp med det. Skaffa en dubbel altandörr idag! 

Fler nyheter