Ett papperslöst samhälle?

09 maj 2019 Mikael Barani
Ett papperslöst samhälle?

Det pratades ju om att it-samhället också skulle föra med sig det papperslösa samhället. Det gick väl sådär med den prognosen.
Istället blev det i princip tvärtom, eller hur? Framför allt skriver vi ut papper som aldrig förr. Saker ska signeras, dokument ska korrekturläsas, och fotografier skrivas ut.

Problemet uppstår om man inte själv har tillgång till en skrivare. Då kan man drabbas av något som heter skrivarnödighet. Det är starkt besläktat med annan sorts nödighet när man är i skrikande behov av något för att lätta trycket, så att säga.
Testa själv att gå på stan för att hitta någonstans att skriva ut något viktigt. Har du inte en skrivare hemma, eller genom jobbet (vilket kanske de allra flesta har idag) då är du rätt strandsatt.

Tur då att skrivare är relativt billiga inköp idag. Kanske har du faktiskt redan en, men saknar en ny bläckpatron eller en ny toner? Men varför sa du inte det då? 
På Inkpro.se så hittar du både patroner och toners till marknaden bästa priser.
Råkar du ha en skrivare från Canon så finns det bra deals på https://www.inkpro.se/produkter/961-canon/.

Hur vet man då att Inkpro faktiskt har marknadens bästa priser? Jo, de har en prisgaranti som innebär följande: Hittar du samma patron hos någon annan, så betalar Inkpro tillbaka mellanskillnaden till dig.
Kom bara ihåg att denna prisgaranti gäller i 14 dagar.

Vem vet? Kanske stundar det pappersfria samhället runt hörnet? Allt fler myndigheter och institutioner väljer att också skicka ut sin information digitalt, genom till exempel Kivra. Nu senast flaggade flera mataffärer att du nu kommer att kunna få ditt kvitto digitalt, om du vill, istället för att få ett på papper.

Hur det än blir med det så ska inte någon behöva känna sig skrivarnödig i dagens samhälle. Vet du med dig att du ligger i riskzonen så vet du nu hur du råder bot på det: Inkpro.se!

Fler nyheter