Ett hav av affischer att välja mellan

22 april 2019 angelica olsson
Ett hav av affischer att välja mellan

Ett par tavlor på väggen kan ta ens hem från en ordinär bostad till ett äkta mästerverk. Med vackra tavlor hängandes på väggen i form av affischer med en snygg ram som omger den kan man vara säker på att imponera på alla besökande. Samtidigt kan man själv känna sig stolt över sin inredning och förmedla en lång rad känslor med just alla affischer som man har valt. Det gäller bara att klura ut vilka affischer man föredrar samt vilken ram som kommer att passa den konsten som man hänger på sin vägg.

affischer

Vilket motiv blir bäst?

När man väl ska välja sin favoritaffisch som kan komma att bli en snygg tavla på väggen får man tänka över vilket sorts motiv som hade passat ens hem. Oavsett om man bor i en villa, lägenhet, stuga eller annan typ av bostad kommer inredningen alltid att förbättras av en tavla eller två. Vissa föredrar affischer med riktiga foton av exempelvis djurmotiv, medan andra hellre satsar på affischer med citat och andra textmotiv. Man kan även kika närmare på en målning som antingen är abstrakt eller har ett klart motiv. Det finns tusentals – om inte miljontals – typer av affischer ute i världen, så det är bara att börja kika runt.

Vilken ram blir bäst?

Då var det dags att rama in sin affisch, men här kommer man att ha en mängd ramar att välja mellan. Det finns varianter i en lång rad olika färger, men även material. Träramar i ek är ofta en favorit, men även plast har blivit en typ som älskas av många. Vilken sorts ram man i slutändan väljer kan baseras på hur tavlan ser ut, men även hur den resterande inredningen i hemmet är upplagt. Om man har många möbler och annan inredning i ek kanske man vill spegla detta i ens ram, och detsamma går för alla de andra materialen. Oavsett vad så behöver man inte oroa sig för att man inte ska få många valmöjligheter.

Fler nyheter