Energisnål belysning både inom – och utomhus med LED

15 december 2021 jonas olsson

editorial

Belysning i alla möjliga utföranden finns såväl inomhus som utomhus. Du och de flesta andra tycker förmodligen att det är tur att glödlampan är uppfunnen. Visst är det mysigt att sitta runt några stearinljus men det är ändå skönt att det finns elektriskt ljus. Rätt belysning i ditt hem är viktig för att du ska kunna se ordentligt vad du gör eller för att skapa en mysig stämning.

Är du lite rädd för din elräkning? Tycker du att elräkningen kan bli hotfull om du har många tända lampor i ditt hem? Då är det dags för dig att införskaffa LED-belysning ifall du inte redan har det. LED-lampor är mycket energisnåla och har en lång livslängd samt så är de miljövänliga. Du kan ha din belysning tänd så mycket du vill om du använder dig av LED. Om du byter ut dina gamla glödlampor mot LED kan du öppna din elräkning med ett stort leende.

Belysning finns i våra hem i form av lysrör, taklampor, vägglampor, spotlights med mera. Utomhusbelysning har vi till exempel till garaget, på husfasader, som gatubelysning och vackra ljusslingor. Alla dessa lampor går faktiskt att få med LED och utbudet är stort så det finns mycket fint att välja bland för ditt hem.

 

image

 

Skapa en fantastisk dekorationsbelysning med en aluminiumprofil

Med aluprofiler kan du skapa en effektfull belysning på verandan, i badrummet, på räcket eller i bokhyllan. En aluprofil kan köpas med eller utan LED-ljuskälla och den är användbar till en mängd olika dekorationer. Ett stort utbud av aluprofiler med mera finns hos ledmegastore.se och du kan besöka butiken på: https://ledmegastore.se/19164-alu-profiler.

Om du är kreativ och har lite fantasi kan du skapa en spektakulär belysning av någon av de olika sorters LED-belysningar och tillbehör som finns. LED-lampor har lång livslängd så du behöver inte byta ut dem lika ofta som den traditionella glödlampan.

Fler nyheter