Blommor för högtid och vardag

09 april 2020 william eriksson
Blommor för högtid och vardag

Högtider innebär en tid av gemenskap och glädje men viljan att sprida den till allt och alla innebär för det flesta människor höga krav och många stressiga dagar innan och under julen. Något som ofta upplevs som det svåraste är att hitta en gåva som känns både rätt och bra. Buketter, röda rosor eller andra blommor och gröna blad, allt detta fungerar bra som en enkel men högst dyrbar och älskvärd present. En kombination av uppskattning och skönhet som är svårslagen men som går att finna på butiker som Kallhälls Blomsterhandel. 

 

I vardagen

Men det är inte bara under högtider som blommor skänker glädje. Det är lika viktigt att uppskatta varandra under de vanliga dagarna av livet och vad än för säsong det må vara är blommor en gåva som sprider ljus och kärlek. Mellan vänner, makar eller affärskollegor är naturens färgklickar en naturlig gåva som inte bara ger skönhet och kärlek i nuet. Det påminner även om livets förgänglighet och att det är stunden just nu, när liljorna eller tulpanerna står som högst i blom, som är det enda som finns. Ett ögonblick som aldrig igen kommer åter och som bara kan upplevas nu. 

Blommor för miljön

I en tid när miljön är i fokus är det svårt att föreställa sig att något så oskyldigt som blommor kan vara delaktiga i att orsaka skada. Därför är det viktigt att vara medveten om var och hur blommorna har odlats och värna om de återförsäljare och butiker som känner ett aktivt deltagande och tar ansvar för miljön. Butiker som följer den miljölagstiftning som existerar och som konstant kämpar för att skapa en miljövänlig industri. Om man är intresserad av att handla ”gröna” blommor i järfälla, kan man vända sig till miljöcertifierade butiker som Kallhälls Blomsterhandel för att känna sig trygg i sitt val.

Fler nyheter