Allt handlar om att synas

20 april 2020 william eriksson
Allt handlar om att synas

Det finns idag så många olika sätt att göra reklam på. Det kan man tycka är bra men ibland blir det komplicerat. Förr kunde man sätta ut en annons i den lokala tidningen och nå större delen av befolkningen. Men så fungerar det inte idag. Det finns så många olika kanaler att välja mellan och allt snurrar så fort. Därför är det viktigt att kunna skapa reklam på ett enkelt och ändå effektivt sätt. Det kan vara lättare sagt än gjort men det finns ett sätt att faktiskt fånga kunden eller klientens intresse. Syns företaget dessutom hela tiden i allmänhetens vardag, då har man hittat rätt.

 

Hur gör man?

Har man anställda som vistas ute bland folk så kan det vara dags att anlita ett företag som skapar profilreklam. Profilreklam innebär att de sätter företagets namn och logga på det du önskar. Har du anställda som rör sig ute i samhället? Se då till att personalen använder arbetskläder med tryck så att alla de möter kan se vilket företag de tillhör. Givetvis har man redan ett fantastiskt arbetsklimat som gör att personalen trivs och därför utstrålar hjälpsamhet och glädje när de möter allmänheten. När dessa trevliga möten kopplas ihop med företaget får det en positiv klang i kundens minne.

 

När man inte syns på stan

Om personalen befinner sig inne på arbetsplatsen hela dagarna så kan de inte göra reklam under arbetstid. Men man kan kanske sponsra sin personal med exempelvis träningskläder som de kan använda när de utövar sin friskvård, vattenflaskor eller kanske en fritidsjacka med företagsloggan på? Då har företaget gjort en fin gest mot de anställda plus att företaget blir kopplat till välvilja, hälsa och omsorg om sin personal. Googla på exempelvis profilkläder i Stockholm och hitta massor av snygga och bekväma kläder både för arbete och fritid.

Fler nyheter