Med produkter från Air Wick kan hemmet dofta sagolikt varje dag, året om

30 juni 2021 Cecilia Olsson

Dofter är något som kan ha både en positiv och negativ inverkan på oss människor. Känner man en behaglig doft som kanske till och med kan ta en tillbaka till ett trevligt minne så kan det få oss att må väldigt bra och göra oss avslappnade. Handlar det däremot om en doft som känns allt annat än behaglig så kan det få en att känna sig olustig och till och med fysiskt illamående. Därför bör man göra sitt yttersta för att ens hem ska lukta så gott som möjligt, varje dag, året om. 

Välj mellan olika dofter och flera sätt att sprida dem i rummet

Som tur är så finns det många produkter som kan bidra till ett väldoftande hem och även arbetsplats. Ett företag som specialiserat sig på just det är Air Wick, de erbjuder flera olika sorters luftfräschare som gör utrymmet de placeras i väldoftande. Förutom att det finns flera sätt att sprida doften så hittar man dessutom massor av härliga dofter att välja mellan. 

Luftfräschare som gör att rummet luktar gott alla dagar i veckan

En av Air Wicks mest effektiva luftfräschare är deras Freshmatic Spray. Det är en dispenser som med jämna mellanrum ger i från sig väldoft genom att den sprayar ut vald arom. Man kan själv ställa in intervallerna som avgör hur ofta doften ska spridas i rummet. Air Wick’s Freshmatic Spray är batteridriven och kan därför enkelt placeras där man vill sprida doften. Föredrar man eldriven luftfräschare så kan man istället välja deras Electric Air Freshener, det är en luftfräschare som man ansluter till ett eluttag och som sedan sprider härlig doft i upp till 75 dagar. 

Är man intresserad av att prova någon av Air Wick’s väldoftande produkter så hittar man en brett sortiment hos Coolpriser.se. De erbjuder förmånliga priser, massor av olika dofter och påfyllning till Air Wick’s olika dispensers. 

Fler nyheter