Hyr kran av ett företag med erfarenhet

25 februari 2020 Jenny Olsson
Hyr kran av ett företag med erfarenhet

När man som entreprenör utför ett jobb inom bygg är det inte sällan som man behöver hyra in andra entreprenörer eller utrustning från dem för att kunna utföra jobbet på ett bra sätt. Ett exempel kranbilar för att till exempel kunna komma upp med en personkorg för att kunna måla eller bygga på höga höjder. Det är inte alltid som en ställning är möjligt, säkert eller effektivt och då är det toppen att ha hjälpmedel så man kan ta sig upp på annat sätt. 

Viggo Andersson är ett anrikt företag som funnits på marknaden ända sedan 1966, vilket ger dem en erfarenhet att stoltsera med och siar för att de haft många nöjda kunder genom åren. Ett företag som inte utför sina jobb på ett bra sätt eller inte har goda kundrelationer brukar ganska snabbt försvinna från marknaden. Om man är ute efter att hyra en kranbil i Västerås kan man vända sig till dem. De har en maskinpark med bredd vilket gör att de har maskiner för många olika slags projekt. Bland annat rymmer maskinparken tre Tadano TR-300 EX. Det är maskiner som väger 30 ton och är terränggående med fyrhjulsdrift. Eftersom maskinerna har allhjulstyrning är de mycket smidiga i områden där det är trångt, vilket ofta kan hända när man bygger. Maskinerna passar också utmärkt när man ska bära last. 

 

 

Viggo Andersson utför jobb med bra kundservice och på ett effektivt sätt, vilket gör att man inte betalar mer än nödvändigt för tjänsterna. De är också snabba med att återkoppla till kunderna och vara på snabbt på plats med maskinerna, vilket är en stor fördel då det ofta kan råda tidsbrist inom byggbranschen och man ofta har projekt som måste vara färdiga i tid. Om man ska hyra maskiner i Västeråsområdet kan man absout vända sig till det här företaget som har så många fördelar. 

Fler nyheter