Få silkeslen hårlös hud med sockervaxning

17 juli 2019 jonas olsson
Få silkeslen hårlös hud med sockervaxning

Har du tröttnat på rakhyvlar som blir slitna direkt, som gör att du slinter, rakar dig ojämnt, får röda prickar och kliande stubb efter någon enstaka dag? Då är du inte ensam! För dem som vill hålla sin kroppsbehåring till ett minimum kan det innebära näst intill ett heltidsjobb. Man får byta engångshyvel eller blad stup i kvarten för att de helt enkelt inte håller måttet, och håret har en tendens att växa ut snabbare än ogräs. Det finns en lösning som är både mer effektiv och skonsam för din hud.

 

Skonsam behandling med naturliga och ekologiska produkter

Du kan gå och bli vaxad med en helt naturlig och ekologisk produkt genom sockervaxning. Vid en sådan behandling används inga remsor, och det gör att det är lättare att avlägsna hår på utvalda delar. Behandlingen utförs av en certifierad terapeut inom området. Produkten som heter body paste värms upp av handskbeklädda händer och appliceras direkt på huden. Till skillnad mot de vaxningsprodukter som du kanske har provat hemma, tar inte produkten med sig någon levande hud när den rycks bort medhårs. Däremot får huden en peeling på köpet då döda hudceller följer med bort vid behandlingen.

 

Rostiga rakhyvlar är ett minne blott

Få ett mycket mera långvarigt resultat och slipp genant stubb. Sockervaxning är skonsamt för din hud och för miljön. Det behöver inte heller kosta skjortan att få silkeslen och hårlös hud. Boka din sockervaxning idag. Du kommer definitivt att slänga dina rostiga rakhyvlar och fortsätta att låta en expert avlägsna din kroppsbehåring! Det är också väldigt trevligt att gå till en salong och bli lite ompysslad. Ta hand om din hud, ditt utseende, ditt välbefinnande och miljön. De silkeslena benen du länge suktat efter och har sett i reklam i tidningar, TV och på sociala medier är en dröm som du nu har möjlighet att förverkliga.

Fler nyheter