Ett oväntat event på halkbanan

04 februari 2020 Lily Hansen
Ett oväntat event på halkbanan

Det är dags att hitta på något kul med de anställda på företaget. Men vad ska man göra detta år då? Något nytt och oväntat som även är lärorikt och användbart i det dagliga arbetet hade varit riktigt bra. Man kollar runt lite om vad folk skulle tycka var roligt att lära sig och plötsligt säger någon att man kan ha event i Skellefteå, på halkbanan. På halkbanan? Ja, det är i alla fall helt klart ett oväntat förslag. Kanske är det värt att kolla upp ändå.

 

Stora ytor och olika banor

På en halkbana finns det stora öppna ytor och flera olika sorters terräng och väglag att köra på. För den som hyr anläggning till ett event finns det därför många möjligheter att ordna flera olika sorters aktiviteter. Storleken gör även att det är möjligt att ha riktigt stora event med många människor. En halkbana kan till exempel vara det perfekta valet vid kundmöten och vid testkörningar och jämförelser av till exempel olika bilmodeller. Det kan även vara det perfekta stället att vara på för att testa och lära sig mer om en nylanserad bilmodell.

 

 

Fortbildning är alltid aktuellt

Halkbanan är ett självklart ställe att ha fortbildningar kopplade till trafiksäkerhet på. Banans instruktörer har stora kunskaper. Utomhus på banan eller inomhus i undervisningslokaler eller i säkerhetshallen där det finns exempel som tydligt visar vikten av att köra säkert. För den som arbetar med försäkringar, bilar, busstrafik eller andra fordon, antingen i trafiken eller med till exempel försäljning, är det alltid aktuellt att uppdatera kunskaperna kring trafiksäkerhet och sådant som ecodriving. Personalen på halkbanan kan även skräddarsy en utbildning utifrån vilket behov som finns på ens företag. Att ha sitt nästa företagsevent på halkbanan kanske är oväntat, men när man tänker på det kan det vara en riktigt bra idé. 

Fler nyheter