Boka din konferens i Malmö

29 mars 2019 Jenny Olsson
Boka din konferens i Malmö

När man ska boka in konferenser av olika slag är det skönt att vända sig till någon som har möjlighet att skräddarsy ett helt paket. Vad man vill ha under konferensen skiljer sig mycket, beroende på vad syftet med konferensen är, vilket slags företag man är och även hur stort företaget är.

Folk Mat och Möten ligger i Malmö, bara elva minuter från Malmö Central. Från centralen kan man ta Stadsbuss 5 som stannar precis utanför dörren. Här finns sex olika salar som har kapacitet för såväl få som många gäster. Här finns rum som endast rymmer sex personer till rum som rymmer upp till 200 personer. Det är både smidigt och enkelt att ta sig hit och även hitta en passande lokal. Om man bara är några få som ska åka på konferensen kan det kännas lite stort och jobbigt med en jättesal och då är det bättre att välja ett litet rum. Här finns alla möjligheter, oavsett om man är ett stort eller litet företag som bokar.

 På https://folkmatmoten.se/ finns det inte bara utrymme för konferenser utan här finns det möjlighet för olika typer av tillställningar. Här kan man skräddarsy hur man vill ha det så det passar just den konferens man bokar för. Företaget har stor erfarenhet av konferenser och tillställningar vilket gör det enkelt att beställa ett paket och få det som man vill ha det. Som konferensarrangörer ger de ett personligt och trevligt bemötande och hjälper till med teknik och allt annat för att konferensen ska bli som man önskar. 

Här finns också en restaurang där man kan äta närodlat och säsongsanpassad mat. Har man en stund över kan man också besöka deras shop där de säljer sina egenproducerade produkter. 

Här kan man  som företag boka sin kick off, konferens med trerättersmiddag eller ett frukostmöte och få det precis som man vill ha det. 

 

Fler nyheter